G13 tapte hjemme mot Langevåg

27 august 2010

Ny kamp for G13 onsdag, denne gang hjemme mot Langevåg. Og gjestene tok tidlig et overtak og presset Ravnlaget bakover på banen. De første tjue minuttene hadde Ravn nok med å forsvare seg, og skapte lite fremover. Men når det nærmer seg halvtimen gjør Ravn et flott raid fremover, og en kjempepasning fra Markus mottas av Adrian som skyter utagbart for keeper og rett i mål. 1-0 til Ravn, litt i mot spillets gang. Og bare et par minutter etterpå er Markus på gjennomløp alene inn i feltet. Men den ellers så målfarlige unge spissen skyter denne gangen rett på keeper, og omgangen ender med en ettmålsledelse til Ravn.
Langevåg fortsetter i andre omgang med et visst press mot Ravnforsvaret. Men det er ikke før i det 23. minutt at de får lønn for strevet. En Ravnspiller handser inne i feltet og Langevåg får straffe som settes sikkert i mål og stillingen er 1-1. Og herfra og ut var det Langevåg som hadde de største sjansene, og det resulterte i tre nye baklengsmål for Ravn. Men Ravnguttene ga aldri opp og hadde et par halvsjanser på slutten som dessverre ikke ga uttelling. Sluttresultat 1-4. Ikke noe å si på seieren til gjestene, de var denne gangen et hakk bedre enn Ravn.
Ravnlaget bestod av følgende spillere: Aleksander, Tomas, Fredrik, Vegard, Oliver, Jørgen, Joakim, Adrian, Ole, Matias, Markus, Nikolas og Lars-Daniel.