5. Div. Kanondebut av Martin Vadseth.

19 august 2010

Alag5. Div
Stordal-Ravn (2-1) 3-4.
Kirkebøe Stadion.
Mål Ravn: Sjølmål (1), Knut Egil Lid (2), Dag Ruben Misund (1).

Sterk Ravnsiger på bortebane i Stordalen. Heimelaget leia 3 gonger i kampen, men Ravn svara kvar gong og drog i land
ein sterk og litt heldig «jobbesiger».

Det aller mest gledelege i denne kampen var alagsdebuten til Ravnkeeper Martin Vadseth. Martin er gutespelar og
16 år. Han vart av Stordalingane heilt fortjent utropt til kampens store spelar. På stillinga 3-3 hadde han to matchvinnarredingar.
I staden for Stordalssiger, blei Dag Ruben Misund matchvinnar med si 3-4 skåring. Knut Egil Lid viste gamle måltakter i kampen og
putta to mål. Thomas Aarseth gjorde og ein god kamp på det hardtkjempande Ravnlaget.