Daglig arkiv: 25 august 2010

Tap for alaget mot Stranda2.

25 august 2010

Dag-Ruben Misund og Even Vatneødegård

Ravn-Stranda 2 1-2 (0-2)
Mål Ravn: Even Vatneødegård
Dommar Odd Grande, Skodje
Ravnbørsen: 3p: Dag R. Midsund, 2: Thomas Aarseth, 1: Øyvind K. Krogsæter

Etter sterk åpning på haustsesongen gjekk Ravn på eit overraskande heimetap mot Stranda sine nestbeste. Gjestane, som kom med 12 mann, kjempa godt og spelte taktisk klokt, la seg bakpå og utnytta sjansane sine maksimalt.
0-1 kom midt i 1.omgang, etter at ein strandar snappa ei mislykka dribling i Ravnforsvaret og dunka ballen i vinkelen. Ei flott scoring og kampens beste prestasjon. Trass i mykje slurvefeil utover i omgangen hadde Ravn speleovertak, men skapte få sjansar. Nærast var Dag Ruben, men den gode Strandamålmannen slo til corner.

0-2 kom like før pause, etter at Ravnforsvaret altfor lett vart sett ut av spel netta Stranda for åpe mål.

2.omgang vart spel mot eitt mål, men altfor få sjansar vart skapt. Stranda låg lavt og nekta Ravn å spele i bakrom, og dei gongane innlegga kom frå høgresida var det altfor få ravningar i feltet. Først mot slutten kom sjansane, og Even reduserte på ei fin heading. Same mann brukte hovudet igjen, men via tverrliggar og over. Og ei hårfin offsideavblåsing hindra utlikning i sluttminuttet.

Ei skuffande forestilling av Ravn, der Dag Ruben Midsund var i særklasse best. Han spelte sin siste kamp på ei stund (til Hamar på skule) og hadde fortent ein meir minneverdig avskjedskamp.

-Eit ran, er Ravn-trenar Erlend Fjørtoft dom over at poenga skulle gå til pizzabygda Stranda. Han meiner at Ravn både skulle hatt straffe og at offsiden var feil, men det er historie.
-Eit skuffande tap. Føler at vi i 88 minutt spelar den klar beste fotballen. Men Stranda 2 skåra to mål og det er det som tel i fotballen, seier han. No reiser Dag Ruben Misund, Kim Krogsæter, Erik V. Stokke og Gunnar E. Tvedt vekk på skule.
– Det blir grise med folk framover, også på juniorlaget som må låne frå gutelaget, seier Erlend Fjørtoft.

Andre Ravnlag gjorde det derimot atskillig bedre i går. J13, J11 og J7 viste veg. J13 slo Valldalen 6-3. J11 og J7 leverte og gode kampar. Felles for desse laga var at dei hadde mange spelarar på Tine Fotballskule. Det kunne vi sjå i går.

Tine Fotballskule 2010 over.

25 august 2010
Fortunaspelarane Fride Mrkeset (tv) og Charlotte Hus var populre instruktrar.

Fortunaspelarane Fride Mørkeset (tv) og Charlotte Husø var populære instruktørar for gruppa J11-14..

Ei flott fotballhelg er over på Ravn Stadion. 180 fotballspelarar frå Ravn og naboklubbane har vore i aksjon.
Vi vil rette ein stor takk til all desse flotte fotballspelarane.

Vi vil også rette ein stor takk til dei eksterne instruktørane som var med på å gi denne fotballskulen eit ekstra løft.
Desse var: Knut Hallvard Eikrem (Molde og Aker Akademiet). Andre Nevstad og Einar Magne Skeide (Hødd).
Fride Mørkeset og Charlotte Husø (Fortuna). Dei to sistnevnte var begge i aksjon i dagens kamp for Fortuna der dei
rodde i land sin første heimesiger på Color Line Stadion (1-0 mot Alta). IL Ravn gratulerer.
I tillegg hadde vi stort utbytte av øktene om kosthold av ernæringsfysiolog og øktene om skadeforebygging av fysioterapeutane.

Vi vil også takke alle dei frivillige i eigen klubb som har stått på for å få til dette arrangementet. Trenarar, lagleiarar, fotballstyre
og foreldre. Vi ønsker alle velkommen tilbake neste år.