Daglig arkiv: 22 august 2010

J14 nådde kvartfinalen i Hessa cup.

22 august 2010

J96hessacup

Etter ein noko tung start på haustsesongen (0-7 mot Sykkylven) vart HessaCup ei positiv oppleving for jentene våre. Vi nådde kvartfinalen der vi måtte gi tapt for Herd 0-2. Straffebom og keeperskade til tross, jentene gjorde ein flott kamp og kunne med litt hell gått vidare. (Herd vart nr. 2 i turneringa)

Innleiande kampar: Ravn – Stryn 2-0. Ravn – Ellingsøy 2-3 i ein kamp der vi dominerte spelemessig. Ravn – Hessa 4-0.

Helga vart sånn som vi håpa. Tette gode kampar som gav oss verdifull matching, som garantert vert god å ta med seg inn mot vidare seriespel i 1.div.
J14: Bak frå venstre: Christina Græsdal, Andrea Indstø, Andrea Noem, Pauline Neergård, Malene Noem.
Framme frå venstre: Oda Christensen, Sunniva Østigard, Ingrid Åsemyr, Amanda Tenfjord.
Liggande: Johanna Solvang.
Keeper Johanna skada seg i finalen, men kjenner vi den tøffe Johanna rett så er ho snart kampklar igjen.