Ravn G13 vinnere av Stordalscup 2010

05 juli 2010
Stordalscup 2010 Ravn sitt vinnerlag

Ravn G13 supplert av Matias fra G12 og Lars Daniel fra G11 deltok søndag på årets Stordalscup.

Og da siste kamp var ferdigspilt, var det klart at det unge Ravnlaget hadde vunnet sin klasse og kunne ta med seg en ny stor pokal tilbake til Vatne/Tennfjord.

Allerede tidlig på morgenen spiltes første kamp. Denne mot et polsk lag som var sammensatt av de beste spillerne fra byen/kommunen Lezajsk. Og uten tvil var dette et meget godt teknisk lag som til tider spilte en meget fin men fysisk hard type fotball. Her ble det jobbing hele kampen, og det var slitne gutter som til slutt kunne gå av banen med 4-1 seier. Ravn fikk tidlig et mål, noe som gjorde at laget fikk den nødvendige roen til å spille på det vi kan, men ble til stadighet minnet på at det måtte kjempes for hver eneste ball. En meget bra gjennomført kamp etter stor innsats fra alle lagdeler.

Målscorere: Jørgen 2, Matias 1, Fredrik 1.

Etter å ha fått kvilt seg et par timer var det klart for å møte Tomrefjord. Dette ble en kamp der Ravn dominerte banespillet, og vi fikk se mange fine detaljer som tydeligvis har blitt snappet opp fra årets VM. Tomrefjord fikk aldri slippe til med de store sjansene, og de få som kom ble enkelt ryddet opp i av forsvarerne og keeper. Flott driv på midtbanen og angriperne, sluttresultat 11-0.

Målscorere: Jørgen 2, Fredrik 2, Matias 2, Joakim 1, Oliver 1, Tomas 1, Lars Daniel 1, og i tillegg et selvmål.

Kamp tre mot Norborg fikk det samme kampbildet som mot Tomrefjord. Bra gjennomført kamp med mye fint angrepsspill. Sluttresultat 12-1.

Målscorere: Matias 4, Vegard 4, Jørgen 1, Joakim 1, Fredrik 1, Lars Daniel 1.

Siste kamp mot Vestnes Varfjell ble det dessverre kun spill mot et mål, da Ravnlaget var totalt overlegent i banespillet, og fikk gjøre stort sett det de ville. Dette var nok Ravnkeeper Aleksander sin roligste kamp, der han kun tidvis fikk lov til å berøre ballen. Men fremover ble det flott angrepsfotball, og alle fikk notert seg på scoringslisten. Sluttresultat 17-0.

Målscorere: Matias 5, Joakim 3, Jørgen 2, Tomas 2, Oliver 2, Fredrik 1, Vegard 1, Lars Daniel 1.

Sluttabellen med Ravn på topp viste: 4 seiere, 44-2 i målforskjell, og 12 poeng.

Flott gjennomført turnering, og da kaptein Vegard løftet ”bøtta” var det mange stolte foreldre som jublet og knipset nye bilder til skrytealbumet.

Ravnlaget ble denne gang ledet av assistenttrener Bjørn Barstad, som nok en gang viste seg frem som en taktiker av rang.

Stordalscup 2010 Ravn og Lezajsk