Opprykk for J14!

20 juni 2010
J14 på øyatur.

Etter bortesiger 6-2 mot HaNo/Lepsøy, på Austnes gras, er det klart at J14 er vinnar av avdelinga si og klar for opprykk til 1.div. frå hausten.
Det vert nok tøft, men jentene har vist ein eineståande evne til å heve seg når det er naudsynt.
Strålande vårsesong av jentene, 5 sigrar og 1 uavgjort i teljande kampar.

Kampen mot HaNo/Lepsøy starta noko famlande, og heimelaget tok ei tidleg leiing. Ravn utligna rett før pause.
I andre omgang fekk vi rokkert litt på laget, og det vart til slutt ein komfortabel siger. Jentene visste kva som stod på spel,
og var nok litt prega av det i starten.
Målskorarar : Amanda, Andrea I. 3, Andrea N. og Pauline.
Laget: Johanna, Anne Marie, Andrea N., Pauline, Ingrid, Amanda, Andrea I., Oda og Marita.
Ein flott gjeng som det er ei stor glede å vere trenar for.