Mykje positivt for J13.

24 juni 2010
J13 på Ravn Stadion

Ravn stilte med 5 jentespillere på sonesamling for 13-åringer i vår. Dette var: Oda, Malin, Ingeborg, Amanda og Katarina (Keeper).
Samlingene gikk over tre treninger, og Ravn fikk alle spillerne sine med videre, til en treningsamling med Fortuna som skal gå over fire dager nå uke i 25.
Det er kjempebra, og Ravn var det laget som fikk med flest spillere av alle fra sonesamlingen.
Nå må de bare stå på videre så kanskje de kommer seg med på «bylaget» til høsten.

I helga var en gjeng fra J13, Katarina, Oda, Malin, Sarvini, Ingeborg, Malene og Hanna + Ingrid fra J12 på Grodås cup.
Vi hadde det kjempe fint der. Jentene storkosa seg og spilte glimrende fotball, og vi kom på en fin andre plass 🙂
Og fikk med oss en stor og flott pokal hjem.
Vi spilte mot Balestrand, Førde og Synnylven.
I en av kampene på lørdagen hadde vi noen småskader og lånte derfor 2 spillere fra J11 (som også var på Grodås Cup).
Det var Fride og Madeleine. De tok utfordringen på strak arm og kom inn og gjorde en kjempe jobb, stor takk til de for god innsats 🙂

Jentene som var på Grodås Cup

Jentene som var på Grodås Cup. Bak f.v. Katarina, Ingeborg, Ingrid, Malin, Malene, Oda. Framme f.v. Hanna, Sarvini.