G11-laga imponerer fortsatt.

14 juni 2010
Skrevet av:

Ravn Kvit møtte møtte Lepsøy tordag kveld. Lepsøy var såpass redusert at dei måtte låne nokre G10 spelarar frå Ravn og kampen vart spela på 5er bane. Ravn Kvit gjorde ein fin innsats mot tapre Lepsøy(og Ravn-)spelarar, sjøl om dei i banespel og målprotokoll var overlegne denne kvelden

Ravn Raud fekk sterkare motstand mot Herd Stars fredag. Begge laga forsøkte og lukkast med å spele god fotball i regnveret, og publikum fekk sjå mange fine kombinasjonar av begge lag, mange sjansar, gode enkeltpresentasjonar og fine mål. Både Ravn og Herd hadde skudd i stolpane, men ingen kan synes det var ufortent at Ravn fekk fleire mål i protokollen enn Herd denne dagen. Fin kamp av to gode lag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender