Alaget slo Giske 5-0.

25 juni 2010

5.divisjon avd. 1: Ravn-Giske 5-0 (2-0)
Mål: Andrè Fjørtoft, Thomas Aarseth, Eivind Ulla, Øyvind K. Krogsæter, Knut Egil Lid.
Dommar: Oddbjørn Hatlehol, Brattvåg – god.
Ravnbørsen: 3: Øyvind K., 2: Eivind 1:, Andrè.

A-laget tok ein etterlengta siger med solide 5-0 over Giske torsdag. Resultatet var omtrent dekkande for det som skjedde dei 90 minutta; Ravn hadde eit jamnt speleovertak og skapte 10-12 store målsjansar, medan Giske hadde ein.

Ravn spelte seg raskt til eit overtak, og etter eit par stangtreff var det klart for 1-0 av Andrè, ei perfekt heading i nettaket etter corner. Like etter vart Thomas spelt flott igjennom av Eivind, skar inn frå høgre og la kula kontrollert i hjørnet.

Giske yppa seg litt etter pause og hadde ein storsjanse med ball i tverrliggaren, men resten av omgangen vart Ravns. Midtbana varierte oppspela fint og brukte begge kantane, og med litt meir presisjon i siste pasninga kunne sigeren fort blitt større. No vart det med ein flott soloprestasjon av Eivind – dribling av 5 mann til 3-0, eit susande skot av ein offensiv venstre back Øyvind, før Knut Egil vart spelt igjennom og gjorde 5-0 i sluttminutta.
Ravn avsluttar vårsesongen heime mot Emblem mandag, og med den sterke troppen som er disponibel for tida bør det vere gode sjanser for poeng mot eitt av topplaga.