G13 vinnere av Fair Play Cup 2010!

30 mai 2010
G13 med "bøtta" på Color Line Stadion etter finalesigeren i Fair Play Cup

Lørdag deltok Ravn sitt G13 lag, supplert av Nikolas Fjørtoft og Markus Tenfjord fra G12, på Fair Play Cup 2010 på Color Line Stadion i Ålesund.
Og for en festkveld det skulle bli for dette unge laget.
Innledende gruppespill startet mot det laget som til slutt skulle bli vår finalemotstander Herd. En jevn kamp som til slutt endte med 2-0 seier til Ravn.
I andre kamp mot Langevåg ble sluttresultat 10-0 etter en kamp der Ravn stort sett dominerte hele kampen.
Klart for semifinale og på andre banehalvdel ventet Emblem. Enda en god gjennomført kamp og seier 5-1.
Og da var det klart for finale mot Herd som hadde slått Aafk i sin semifinale.
Det tok ikke mange minuttene før Ravn går opp i ledelsen, og den kom de aldri til å gi fra seg. Her lyste det av seiersvilje, finalen skulle vinnes.
Gode redninger fra en sikker keeper, en forsvarsrekke som tok gløden fra motstandernes angripere, en midtbane som briljerte med godt defensivt og offensivt spill, og ikke minst en løpssterk og målfarlig angrepsrekke som viste de fremmøtte tilskuerne hvordan en lager mål. Virkelig en praktkamp. Og da dommer Frode Fagermo blåste av kampen viste resultattavlen 5-0 til Ravn, og seiersgleden tok overhånd.
Og da den store pokalen ble mottatt var det ingen tvil, we are the champions
Etterpå ble det som seg hør og bør seiersfeiring på Dolly Dimples..
Og Ravn Fotball har fått nok en fin pokal i premiesamlingen.
Laget bestod av: Aleksander, Vegard, Fredrik, Joakim, Adrian, Jørgen, Tomas, Nikolas og Markus.
For ikke å glømme trener Jan Even. Dette minnet da om coaching i verdensklasse.

Bildespesial:

fair-play-cup-1