G11 med mykje fin fotball.

20 mai 2010

G11 laga fortsatte den gode starten på årets sesong med å vinne sine kampar denne veka.
Ravn Kvit spelte periodevis veldig bra mot Norborg på sistnevnte sitt baneanlegg i Uggedalen tirsdag kveld.
Norborg sin gode keeper hindra eit større tap for heimelaget, men måtte likevel plukke mange ballar ut av eige nett.
Ravn unngjekk baklengs.

Ravn Raud besøkte Vigra onsdag kveld. Det var tydeleg at Ravn sine spelarar trengte litt tid på å få spelet til å gli på naturgras.
Vigra tok leiinga 2-0 tidleg, men etter dette tok Ravn over. Høgare tempo og bedre pasningspel ga mange målsjansar og fleire mål før pause.
To nye Ravnscoringar i andre omgang resulterte i ein klar Ravnseier til slutt.

Begge laga har dermed vunne sine to kampar så langt. Fine kombinasjonar, og mykje bra spel. Ein kan tydeleg sjå at karane
spelar mykje fotball, og gjer store framskritt. Kampane går i ein fin tone mellom laga, og spelarane viser gode haldningar.
Fint å sjå Fair Play i praksis.