Blanda drops for J11 til no.

28 mai 2010
J11 på den flotte tribuna på Giske Stadion. Framme f.v: Madeleine, Lisa, Elise, Marie, Emma. Bak f.v: Fride, Synne, Sigana, Hanne.

J11 var i går på Giske og spelte kamp. Det var årets første kamp på naturgras.
Den vanlegvis så flotte grasmatta på Giske har fått hard medfart i vinter, og var humpete.

Men Ravnjentene lot seg ikkje hindre av dette. Dei starta kampen med å spele fin fotball,
pasningsspelet sat mykje betre enn i dei tidlegare kampane i år og spelarane bevega seg fint.
Dette ga straks resultat, og vi gjekk kjapt opp i ei 3-0 leiing. Litt problem med mottak av ball,
men det tilskriv vi eit uvant og ujamnt underlag. ”Dette blir lett”, tenkte trenarane. Det tenkte nok spelarane òg.
Men Giskingane var ikkje einige i den vurderinga. Dei rista av seg sjokkåpninga, kjempa seg inn i kampen
igjen og fekk sine velfortjente mål. Vi vart litt for sløve og dermed stod det uavgjort til pause.

Vi bestemte oss i pausa for å prøve å få i gang igjen pasningsspelet og bevegelsane i laget.
Vi lukkast vel berre delvis med det, men gode enkeltprestasjonar og litt tilfeldigheiter gjorde at vi halvvegs
i omgangen leia med 5 mål. Som i 1. omgang kjempa Giskingane seg inn i kampen igjen og reduserte 2 gongar.
Den siste av det vakre slaget, med innlegg fra sida og skot direkte i nettaket. Vakkert.

Alt i alt ein jamn og fairspelt kamp, der begge lag viste stor speleglede. Ravnjentene starta sesongen seint i år,
har litt for få treningar bak seg. Men vi ser fin stigning frå kamp til kamp, spesielt i samspelet.
Og når ballbehandlinga etterkvart blir betre, blir vi ikkje enkle å ha med å gjere. Vi har spela 4 kampar.
2 tap heime og 2 sigrar borte, så vi er eit utprega bortelag så langt! Det skal vi prøve å endre på førstkomande
tirsdag når vi møter Ellingsøy heime. Eit lag vi aldri har møtt før. Det er alltid spanande.