Daglig arkiv: 27 mai 2010

Ravngutar reiste seg i 2. omgang

27 mai 2010

G12 Ravngutar etter kampen mot Herd

Herd Åse er eit av dei aller beste laga på Sunmøre i si aldersgruppe. Dei skåra tre gonger mot våre gutar i 1. omgang, utan at Ravn klarte å overliste Herdkeeperen ein einaste gong. Det såg mørkt ut. Herd spelte nede på bakken, var rolege med ball og vi vart springane imellom. Ravn hadde fleire sjansar, men marginane var stang ut.
Men i 2. omgang reiste laget seg meisterleg. Nico Fjørtoft skåra det forløysande førstemålet og synte at det var muleg å skåre denne dagen også. Severin Longva varta opp med ei utruleg kampvinnarredning då kampen stod og bikka. At leppa sprakk i same slengen, tok han etter kvart med godt humør. Markus Tenfjord hadde ei kjempefin skåring på hovudet. Då fløyta hass Eirik Tomren sa at kampen var over, hadde Ravn laga sju mål og Herd fem. Flotte mål alle saman, og stor jubel frå foreldre og andre interesserte på sidelinja. Herd var eit godt lag som vi skal trene hardt for å halde følgje med. I Ergo Cup i april var det dei som vann.

G11 Raud: Norborg vart for sterke.

27 mai 2010
Trenarane Michal og Per Gunnar med pep-talk før kamp.

Trenarane Michal og Per Gunnar med ei lita samlingsstund etter kamp.

Resultatmessig jamnt, men Norborg vart for sterke for G11 Ravn Raud onsdag.
Dette er lag som har spelt mot kvarandre massevis av gonger. Kampen gjekk på same tid som A-kampen
mellom Ravn og Lepsøy og hadde godt med publikum.
Raud Raud hadde med to spelarar frå 10-årslaget. Begge hevda seg godt.
I denne kampen var Norborg flinkast til å skåre. Dei hadde ein som
heitte Ruben som sprang fole fort. Og dei andre spelarane var flinke til å benytte seg av det.
Dei var veldig presise i framspela sine, mellom anna. Trass i fleire feberredningar av Ravns sin målmann Andreas,
var det Norborg som kunne juble til sist. Men Ravn hang ikkje lenge med nebbet. Dei gler seg allereie til neste
gong dei skal møte dei kjekke karane frå Norborg. Ole Birger Neergård (ex-Ravn, no SIF) var ein myndig, klar og populær dommar.