Daglig arkiv: 10 mai 2010

Alaget vann 2-0 over Brattvåg 2 på Ravn Stadion.

10 mai 2010

Ravns beste i kampen. Kim Andre, Trond og Erik.

5.divisjon avd. 1

Ravn-Brattvåg2 2-0 (1-0)
Ravn kunstgrasbane
Laurdag 8.5. kl. 1300

Mål: 1-0 Trond Hamre (27.), 2-0 Hamre (70.)
Gult: Øyvind K. Krogsæter, Ravn. Hans Edvard Nordang, Hazhim Hassan og Erik Æsøy, alle Brattvåg2.
Dommar: Dag Harald Moldskred, Hareid IL.
Publikum: ca 40

Ravn: Vebjørn Fjørtoft (keeper), Thomas Aarseth, Erik Vatnehagen Stokke, Øyvind K. Krogsæter, Andrè Fjørtoft, Dag Ruben Misund, Even Vatneødegård, Kim A. Krogsæter, Jørn Heggelund, Trond Hamre, Eivind G. Ulla. Benytta reserver: Ole Magnus Klokset og Toni Ellingsen.
Ravnstjerner (lokal jury): Kim Andrè Krogsæter 3, Trond Hamre 2 og Erik Vatnehagen Stokke 1.
Brattvåg: Frank Wilnes (keeper), Håkon Sæterøy, Werner Elingsæter, Hans Edvard Nordang, Marius Rogne, Hazhim Hassan, Azem Maksumic, Thomas Aarsund, Johan Fiskergård, Erik Æsøy, Lars Martin Vestre. Benytta reserver: Rolv Seth, Peder Skjelten og Kamil Kobus (keeper).

Ravnsiger 2-0 i lokaloppgjeret
Ravn er framleis utan tap i 5. divisjon etter ein fortent seier i lokaloppgjeret mot Brattvåg 2. Trond Hamre ordna begge måla i ein underhaldande og fairspelt kamp.

Kontrastar. Medan Brattvåg må på bygda etter spelarar for 2. laget sitt, sat det heile sju Ravnspelarar klare for innhopp på benken, medan brødrene Bent og Tore Nedrevoll, keeper Holger Tovås og forsvarsklippe Øyvind Farstad er på skadelista.
Trond Hamre er ein fotrapp og teknisk god spelar. Han gav heimelaget leiinga 1-0 med eit skot i vinkelen frå 15-16 m etter ei genial stikkpasning frå Dag Ruben Misund. Hamre fastsette sluttresultatet til 2-0 etter at han sjølv kjempa opp ein tilsynelatande håplaus ball i BIL-feltet, forserte skrått mot mål og plasserte den bak Brattvågs bestemann, Frank Wilnes.
-Vi spelar ein bra 1. omgang og har tidvis mykje bra spel. Men vi manglar den siste pasninga. Følte ikkje vi hadde kontroll før 2-0-målet kom i midten av 2. omgang, seier Ravn-trenar Erlend Fjørtoft til Haramsnytt.
Ravnlaget hadde Eivind G. Ulla som rolig og sikker ballfordelar. Også Dag Ruben Misund framheva seg, i tillegg til dei som den lokale juryen gav stjerner, Kim Andrè Krogsæter, Trond Hamre og Erik Vatnehagen Stokke.
Frispark
Kampen vart innleiingsvis prega av ein dommar som unnlèt å blåse viktige frispark og fekk spelarane mot seg. To unødvendige gule kort måtte til før det roa seg. 5-6 gongar vart driblesterke Hazhim Hassan tatt i 1. omgang. Reaksjonen på manglande frispark kosta teknikaren eit gult kort.
BILs Thomas Aarsund fylte 15 år laurdag og spelte mellom anna saman med veteranen Rolv Seth. 31 års aldersskilnad er det mellom dei to karane. Like før pause spelte Thomas lagkompisen Johan Fiskergård nydeleg gjennom. Den pasninga var det kjensle i. Dessverre for Brattvåg 2 var Ravn-keeper Vebjørn Fjørtoft akkurat tidsnok på ballen. Brattvåg2 fekk annullert eit mål for offside rett før pause.
-Beste laget vinn her i dag. Mange unge får prøve seg hos oss. Det er positivt, seier veteran Håkon Sæterøy, som reknar med å vere klar for 1. lagspel att etter skade om 14 dagar.

Av: aot

Sparebanken Møre gir draktsett til IL Ravn

J11 var eit av laga som fekk seg nye drakter

Sparebanken Møre gjer ein stor og viktig jobb for idrett, kultur og andre frivillige organisasjonar i distriktet vår.
Med både gåvemidlar og sponsorstøtte sørger dei for at det vert lettare for lag som IL Ravn å drive sin aktivitet.
Ein regntung aprilkveld dukka Jan Olav Brudevoll og Mette Haddal frå Sparebanken Møre opp på Ravn Stadion, og overleverte heile 4 nye draktsett til jentelag i IL Ravn.
Som ein kan sjå på smila til spelarane på J11, vart dette sett skikkelig pris på. IL Ravn er svært takksame for gåva, og er imponert av arbeidet som Sparebanken Møre
legg ned for nærmiljøet.

Juniorlaget slo Norborg 4-2

Junior 7-er: Ravn 4-2 over Norborg

Ravnjuniorane viste periodevis bra spel med 4-2 heime over Norborg mandag. Ravn var spelemessig førande,
men ein god Norborgkeeper og upresise avslutningar gjorde sigeren såpass knepen.
Dag (2), John Ivar og Even stod for måla. God laginnsats – og G16-målmann Martin stod prikkfritt.

Laget spelar normalt 11er-fotball, men i dette oppgjeret blei det spela 7er-fotball.
Grunnen til det er at Norborg stiller med 7er-lag i serien. Ei viss omstilling er det
å gå over frå 11er til 7er, men det meistra våre gutar bra.

Fornøgde debutantar

10 mai 2010

10052010 069Fleire Ravnlag var i aksjon i miniturneringar i helga. I Brattvågen hadde Jente 7 (2 lag) og Gutte 7 sin turneringsdebut.
Spelarane hadde det kjekt og stod på (sjøl om veret var i det suraste laget). Men det stoppar ikkje små Ravningar. Biletet viser ein kampsituasjon fra oppgjeret
mellom Ravn 2 og Brattvåg. Ein kamp som enda 0 – 0! eit nokså spesielt resultat i 5er-fotball.