Daglig arkiv: 28 april 2010

Solid siger for Alaget.

28 april 2010

Ravn slo i kveld Aksla 5-1 i Ratvika. Mål: Even Vatneødegård 2, Trond Hamre 2 og Eivind Ulla 1
Andre resultat i kveld:
Emblem-Lepsøy 2-1. Lepsøy har dermed tapt sine 3 første kamper. Alle med knepne 2-1. Så spelemessig heng Lepsøyingane med, og med litt meir tur kjem nok poenga.
Giske-Hessa 2-4. Hessa har dermed rista av seg stortapet i første runde mot Harøy, og har no vunne 2 på rad.

Comet Sport Ålesund og IL Ravn har inngått klubbavtale

28 april 2010

Ravnlogo raud bunn

Comet Sport Ålesund og IL Ravn har inngått ein 4-årig klubbavtale.
Ein del av innhaldet i avtalen er:
-IL Ravn forplikter seg til å kjøpe sitt sportsutstyr med Comet Sport.
-Comet Sport sponsar IL Ravn med Adidas-utstyr for eit avtalt beløp (drakter og lignande).
-Comet Sport arrangerer utstyrskvelder hos IL Ravn.
-IL Ravns medlemmer får rabatt i Comet Sports butikk etter avtalte prosentsatsar.
(Det vil bli levert ut rabattkort til IL Ravns medlemmer for bruk i Comet Sports butikker, i etterkant av at medlemskontigent i IL Ravn er betalt).