Daglig arkiv: 26 april 2010

Nyttig info for lagleiarar.

26 april 2010

Under nedtrekksmenyen Fotballinfo, ligg der no ei side som heiter ABC for lagleiarar.
Der ligg ein link til ei side med mykje god informasjon på kretsen sin side.
Der ligg og eit dokument med info frå vårt eige fotballstyre.

Det er og lagt til ei side som er kalla Nyttige lenkjer. Der er og mykje god informasjon å finne.
Blant anna terminlister, sidene til kretsen, komande Ravnkampar og speleplanar for miniklassane.

Minner og om at det så raskt som mogeleg blir tatt lagbilde av laga og sendt inn til: webred@il-ravn.no

Uavgjort for juniorane.

26 april 2010

Ravn – Emblem 1-1.
Juniorlaget sløste med sjansane i 2. omgang, og måtte nøye seg med 1-1 mot Emblem mandag.
Emblem var best før pause og leia 1-0.
Ravn kom bra etter pause, men det vart med eitt mål, ein herleg vinkelsusar frå 25 meter av kaptein Even.