Ravn slo HaNo 3-2 i Uggedalen.

11 mars 2010
Skrevet av:

stokke

Kampreferat Ravn – HaNo 3-2

10.03.2010

Dommer: Arild Vegsund

Kampen ble spilt under glimrende forhold på Norborg si flotte kunstgrasbane. Og det var Ravn som kunne juble da en god Arild Vegsund blåste i fløta etter 90 minutter. Sluttresultatet ble 3-2 (1-2).

Etter en vinter med uvanlig mye snø var det endelig klart for en treningskamp på gode forhold. Kampen starta famlende og det var mange pasningsfeil fra begge lag. Det meste av spelet foregikk på midtbana og dei store sjansane uteble. Etter hvert tok Ravn over initativet og produserte noen halvsjanser. Etter ca 20min spel tar Stian et innkast på venstresida, Trond lar ballen sprette forbi og bruker farten sin til å komme rundt. Innlegget er lavt og havner til slutt ute på 18 meter. Der står Øyvind Koppen og setter ballen hardt og  utagbart forbi HaNo sin målmann. 1-1 kommer etter mange tapte dueller i forsvar. En HaNo spiller står alene på 8 meter å kan enkelt sette inn reduseringen. HaNo er effektive og etter et godt slått hjørnespark kan en HaNo spiller sette ballen enkelt i mål med hode. 

I andre omgang hever Ravn seg mange hakk. Pasningsspelet er mye bedre og HaNo spillerne blir springende mye imellom. Etter 10 min starter Bent-Erik et flott angrep på høyre siden der Jørn legger inn til Dag Ruben som breisider ballen via stolpen og i mål. Vinnermålet kommer etter godt forarbeid av Knut Egil og Trond. Jørn får stå fri på bakerste å setter ballen kontrollert i lengste hjørne. HaNo fører kampen det siste kvarteret og er nær en redusering da ballen teffer stolpen. Alt i alt en fortent Ravn seier og ei god gjennomkjøring. Kjekt å sjå Thomas gjer en solid innsats på back og at Bent Erik er på gang etter å ha vært mye ute å reist siden sesongslutt i fjor. Vi hadde også en debutant i Erik Stokke som gjorde en kjempe bra jobb som stopper og rydda unna når HaNo pressa dei siste minutta. 

Laget: Holgeir (Sven 45), Thomas, Øyvind F, Kim, Stian (Bent Erik 45), Jørn, Even (Erik 60), Øyvind K, Dag Ruben, Trond (Tony 70), Knut Egil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender