23 Ravnlag påmeldt til årets sesong.

20 mars 2010

J10 Rema 1000 cup Volda 2009Etter at lagspåmeldinga til årets sesong er unnagjort viser oppteljinga at 23 lag frå IL Ravn er påmeldt. Dette er ein nedgang frå ifjor, men antallet spelarar er omtrent det samme som før. Laga som ikkje stiller i år er Herre 7 (som gir seg på topp…) og Dame 7. Ellers er det eit par av laga som stiller med eit lag, som i fjor stilte med 2 lag.

Antal 11ar-lag vi stiller har derimot auka. Både G13, G14, G16, Junior og Alag stiller i år med 11ar-lag. Så mange 11ar-lag har vi aldri sett i Ravn tidlegare. Gledeleg er det også at vi stiller lag i alle årsklasser både på gute og jentesida frå og med 7 til og med 16 år. Det er svært gledeleg for ein klubb med det befolkningsgrunnlaget som IL Ravn har. Eit tydeleg bevis på det gode arbeidet som blir gjort i barne og ungdomsavdelinga til IL Ravn.

På bilete kan du sjå J99, flotte representantar frå Ravnfotballen. Dette laget skal i år for første gong spele 7ar-fotball og gleder seg stort til det.