G2000 på tur til hallen i Måndalen

24 februar 2010
Skrevet av:

19. Glade gutter selv etter tap mot Maandalen

Gutter 2000 reiste til Måndalen 06.02 for å finne grønt gress. I en kald men flott hall møtte de Måndalen sitt 10-12års lag. Som ventet ble det tøft for guttene våre og 3 klare tap ble fasiten. Vi spilte 3 kamper a 30 min og møtte ett Måndalen lag som var større, raskere og mere ballsikre enn våre gutter. Noe uvant var det også å spille 7-er fotball, men det ble god læring og en flott treningsøkt.

Stor takk til Måndalen for mottakelse, velvilje og måten de gjennomførte kampene på. Takk også til en god dommer som tross Liverpool kamp på TV stilte velvillig opp. Passer det håper vi på flere slike turer.

Kjempeflott innsats av alle 14 spillerne som tok turen innover.

Fotogalleri:

01-gutter-2000-paa-tur-til-maandalen

Picture 1 of 19

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender