Ole Birger Neergard til SIF.

15 desember 2009
Skrevet av:

Ole_BirgerOle Birger Neergard går til Skarbøvik IF. Etter å ha trena med SIF i 2 månader har no Ole Birger signert overgangspapira, og er dermed klar for spel i den zebra-stripa SIF-trøya over nyttår. SIF spelar som kjent i 2. divisjon, og har velkjente Sture Fladmark som trenar. Ole Birger har tenkt seg grundig om, og velger å ta utfordringa. Eit tøft valg av ungguten. Men vi meinar han gjer det rette, og ønskjer han lykke til i SIF.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor

Banekalender

banekalender

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv