IL Ravn og grasrotandelen.

16 desember 2009

Grasrot133 personer har til no knytt spillkortet sitt hos Norsk Tipping opp mot IL Ravn. Det betyr penger i klubbkassa. Norsk Tipping må då betale 5% av summen det blir tippa for til IL Ravn. Tippar du for ein hundrelapp, må altså Norsk Tipping utbetale 5 kr til IL Ravn. 131 personar er eit flott antal, men vi tek meir enn gjerne imot fleire. Så kjenner du nokon som ikkje har knytta spillkortet sitt opp mot lokale organisasjonar som feks Ravn, be dei gå til tippekommisjonæren og fiks dette så fort som mogeleg. På den måten vert mest mulig pengar ført tilbake til organisasjonar som er med på å utvikle lokalsamfunnet vårt. Dersom du ikkje gjer dette havnar pengar som ellers hadde gått tilbake til lokalsamfunnet ein anna stad.