Tobias V. fekk drakta til Glenn Roberts.

13 november 2009
Skrevet av:

aafkdrakt_g10

Det var ikkje så mange av G10-gutane som var på Ullevaal (men der var mykje Ravningar på tribuna). Tobias V. og Lars Daniel var der og såg Aafk hente gull i cupen. For Tobias vart det ekstra stas. For då Aafk hadde vunne kom nokre av dei bort for å kaste draktene sine ut blant publikum. Tobias og familien hans sat på 5. rad og der dumpa drakt nr. 9, til målskåraren Glenn Roberts ned. Gjet om det var stas! Vel tilbake i kvardagen og på trening att, måtte sjølvsagt drakta og heiaropa fram att.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor 2017

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv