Sluttspelet i 5. divisjon ferdig.

02 november 2009

Gursken/Larsnes (kretsmeister), Ellingsøy og Skodje rykker opp til 4. divisjon. MSIL, HaNo og Tjørvåg må spele i 5. divisjon også neste år. Vi synes dette er spesielt leit for MSIL og HaNo som vann sine avdelingar føre nettopp Skodje og Ellingsøy. Det må kjennast bittert når ein i løpet av ein lang sesong har lagt desse laga bak seg på tabellen, og så måtte oppleve at desse rykker opp. Blodig urettferdig SFK, og vi håpar ei slik tøvete ordning aldri meir ser dagens lys. Men dette var ei ordning som ein del klubbar trumfa igjennom, og som vi trur IL Ravn var nokså aleine om å vere motstandar av (nettopp med tanke på at dei nestbeste kunne rykke opp).

Runde 5 (31.10.2009)

HaNo – Ellingsøy 0-4

Skodje – Tjørvåg 4-1

MSIL – Gursken/Larsnes 3-3

Sluttstilling: Gursken/Larsnes 10 p, Ellingsøy 9 p, Skodje 9 p, MSIL 8 p, HaNo 6 p, Tjørvåg 1 p.