Rica Parkett Cup J13. Gull til Sykkylven, sølv til Ravn og bronse til Herd.

17 november 2009
Skrevet av:

 

IMG_3935

Ravn sine glade sølvjenter!

Finale: Sykkylven-Ravn 2-1 (avgjort på Golden goal).

1. plass: Sykkylven, 2. plass: Ravn, 3. plass: Herd, 4. plass: Aksla.

Det var til slutt Sykkylven som kunne utropast til vinnar av Rica Parkett Cup J13. Gledeleg for arrangøren (IL Ravn) kjempa Ravnjentene om gullet heilt til siste slutt. Vi visste vi hadde eit godt J13-lag, og fekk det bekrefta i denne turneringa. Kjempeinnsats av jentene og trenar/lagleiartroikaen Per Åsemyr, Arne Solvang og Svein Harsjøen. Vi gratulerer så mykje med sølvet.

Herd 2 vann bronsefinalen mot Aksla. Sluttspelet vart svert jamnt, så dette kunne eigentleg ha bikka alle vegar. Vi gratulerer Sykkylven med eit fortjent gull. Det må leggjast til at Sykkylven hadde ein svært lang dag i hallen i går. Dei spelte første kampen kl 09.30 laurdagsmorgonen, og finalen var ikkje ferdig før ca kl 23.30. Men når ein kan reise heim igjen med den gjevaste pokalen i bagasjen, vil vi tru det var verdt slitet.

Link til resultat: Rica Parkett J13

Kampoppsett i pdf: Kampoppsett1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender