Rica Parkett Cup for G13. Flott innsats av Ravn.

21 november 2009

Siste: Ravn 2 (97-modellane) vann gruppa si og gjekk til åttandedelsfinale. Der blei det siger 3-2 over Aksla 97. I kvartfinalen møtte dei Spjelkavik 1, og gjekk der på eit tap 4-1. Men, meir enn godkjent av desse unge karane. Det vert spanande å sjå kor langt dei kjem seg neste år i G13-klassa.

Rica Parkett Cup for G13 vert denne helga arrangert i Langevågen. IL Ravn stiller med 2 lag. Ravn 1 har vore i aksjon i dag (laurdag). Det har desverre resultert i 3 tap, men dei har møtt gode lag. Tap 2-0 mot Hødd. Tap 7-1 mot Blindheim 1. Tap 3-0 mot Aksla.

Ravn 2 var i akjson i går, og dei vann alle sine 3 kampar og dermed pulja si. Dei skal spele åttendedelsfinale på søndag. Det spesielle med dette laget er at dei består av berre 97-modellar. Dvs at alle er 12 år og dei er då eit år yngre enn dei fleste av sine motstandarar. Det er med andre ord uansett korleis det gjeng i morgon ein sterk prestasjon dei er i ferd med å gjennomføre. Siger 5-1 mot Herd 2. Siger 3-0 mot Langevåg. Siger 7-3 mot MSIL 2. Det er enno ukjent kven dei skal møte på søndag. Vi kjem tilbake med meir.