Positivt for Haramsfotballen.

18 november 2009

Alle seniorlaga på herresida på Haram fastland har no fått på plass trenarar for 2010-sesongen. Erlend Fjørtoft skal trene Ravn, Ivar Roald skal trene Norborg og Oddmund Otterlei og Frank Dalhaug skal trene Brattvåg. Det er vel ikkje så ofte dette er avklart såpass tidleg. Kven av desse laga som kjem til å stille B-lag (11ar, 7ar eller eventuelt begge deler) er enno ukjent. Ravn vil stille juniorlag, det samme vil nok Brattvåg og det ryktast at Norborg også jobbar med det.

På damesida vil Ravn gjere eit nytt forsøk på å få til eit damelag (7ar).

Vi er ikkje kjent med korleis det ligg an med HaNo, Lepsøy og Fjørtoft. Men vi tek gjerne imot tips fra desse klubbane. Legg inn kommentar på artikkelen eller send epost til: admin@il-ravn.no