HaNo hiv seg med på haustfisket.

20 november 2009
Thomas lurer Ellingsøyspelar

No har også HaNo blitt med på haustfisket etter gode Ravnspelarar. Denne gong er det Thomas «Kjappfot» Årseth som er ønska.

Vi kan imidlertid roe ned engstelege Ravn-supportarar. Thomas fortset naturlegvis i Ravn, og vil satse hardare enn nokon gong.
Det same gjer dei andre spelarane som har vorte kontakta (Trond Hamre, Øyvind Farstad, Øyvind Koppen Krogsæter). Berre Ole-Birger er i tenkeboksa, ein overgong til SIF kan vere aktuelt. Med Erlend på plass ved roret, kan vi dermed slå fast at Ravn vert eit godt fotballag neste år. Gode juniorspelarar som Even, Dag Ruben med fleire, tok steget opp i år og vil heilt sikkert utvikle seg vidare framover. Det gode miljøet vi no har i Ravn, vert trekt fram som ein viktig årsak til at våre spelarar utviklar seg godt og vil vere i klubben.