Gutelaget 12-0 over HaNo.

04 oktober 2009

IL-RAVN-G16-lagbilder 2009 054

2.divisjon avd. 2 G16:

Ravn-HaNo 12-0 (8-0)

John Ivar Eide (5), Eirik Tomren (4), Eivind Hagen, Martin Skaar Vadset (!)(str), 1 sjølmål.

Dommar: Oddmund Kaldhussæter. Ingen kort.

G16 tok ein ny heimeseier torsdag kveld med heile 12-0 over HaNo FK.  Ravngutane  tok kommandoen med agrresivt spel alt frå start av, og vann det som var av dueller og skapte sjanse på sjanse. Og det var stort sett melodien heile kampen, sjøl om HaNo hadde eit par feite sjanser etter pause til å pynte på resultatet. Kampen bar nok preg av at gjestene ikke er vande med at ballen går så fort som den gjer på vått kunstgras.

Etter ei uheldig HaNoåpning med sjølmål etter to minutt vart første 20 minutta eit einaste langt Ravnangrep. Når gutane let ballen gå varta dei opp med mykje fint spel. På topp var John Ivar i storslag og sprang frå gjesteforsvaret gang på gang. Fleire av måla hans var sterke soloprestasjonar der han bruket både fart og muskler. Andre mål kom etter flotte innlegg, som då Joachim Sørvik la ein høg ball på bakerste som Eirik breidsida i mål på volley. Keeper Martin kom også på scoringslista, han sette strafferen elegant i vinkelen.

Etter 8-0 ved pause vart det noko rolegare i 2. omgang, sjøl om sjansene var der til å putte på fleire enn dei fire måla som kom. Smågutespelar Eivind Hagen avslutta scoringene etter eit fint legg frå ein annan smågutespelar, Sigurd Korsnes.

Ein godt gjennomført kamp av alle 17, og utanom å vinne så stort viste gutane imponerande aggressivitet og innsats heile kampen. No gjeld det å trene trene godt i to veker til før siste kamp på på Stranda fredag 16.oktober.