Fotballavslutning for Alaget sesongen 2009.

26 oktober 2009

Alag

På fotballavlutninga for alaget i helga vart det utdelt  priser til tre spelarar og blomster til trener Erlend Fjørtoft, kaptein/trenerass. Eivind Grøtt Ulla og oppmann/manager (som han likar best å bli kalla) Bjørn Kårvatn for deira innsats i sesongen 2009.

Det vart delt ut fire priser:  Toppscorar, Slitaren (den som har mest treninger), Årets BB (den som fekk mest poeng  tilsamman på alle heimekampane), og den gjevaste Årets speler (der alle spelarane fekk stemme på sin spelar).

Årets spelar:  Trond Hamre 44 poeng ,  Eivind Grøtt Ulla 43 poeng , Øyvind Koppen Krogsæter 43 poeng.

Årets BB: Øyvind Koppen Krogsæter 25 poeng , Eivind Grøtt Ulla 23 poeng,  Trond Hamre 19 poeng.

Årets slitar : Øyvind Koppen Krogsæter 73 treninger av 78, Magnus Sperre Tennfjord  68 treninger, Eivind Grøtt Ulla 60 treningar.

Årets toppscorar: Ole Birger Nergård 11mål, Trond Hamre 9 mål, Sverre Flem 8 mål.

bjorn_erlend.jpg

Picture 1 of 7