Daglig arkiv: 26 oktober 2009

Fotballavslutning for Alaget sesongen 2009.

Alag

På fotballavlutninga for alaget i helga vart det utdelt  priser til tre spelarar og blomster til trener Erlend Fjørtoft, kaptein/trenerass. Eivind Grøtt Ulla og oppmann/manager (som han likar best å bli kalla) Bjørn Kårvatn for deira innsats i sesongen 2009.

Det vart delt ut fire priser:  Toppscorar, Slitaren (den som har mest treninger), Årets BB (den som fekk mest poeng  tilsamman på alle heimekampane), og den gjevaste Årets speler (der alle spelarane fekk stemme på sin spelar).

Årets spelar:  Trond Hamre 44 poeng ,  Eivind Grøtt Ulla 43 poeng , Øyvind Koppen Krogsæter 43 poeng.

Årets BB: Øyvind Koppen Krogsæter 25 poeng , Eivind Grøtt Ulla 23 poeng,  Trond Hamre 19 poeng.

Årets slitar : Øyvind Koppen Krogsæter 73 treninger av 78, Magnus Sperre Tennfjord  68 treninger, Eivind Grøtt Ulla 60 treningar.

Årets toppscorar: Ole Birger Nergård 11mål, Trond Hamre 9 mål, Sverre Flem 8 mål.

bjorn_erlend.jpg

Picture 1 of 7

Suksessfullt LAN på Vatne.

Junior

Fotballgruppa i Ravn, med juniorlaget i spissen, avvikla eit så godt som prikkfritt LAN-arrangement i helga. Bortimot 200 ungdommar var innom Eidet kulturhall frå fredag  til søndag. Ca 120 med PC, – dei fleste gutar, – medan jentene var i klart fleirtal blant dei besøkande.

På kort varsel var det juniorlaget med foreldre som tok på seg arrangementet, og fekk god hjelp av G16/J16 m/foreldre. Resultatet  vart eit stort overskott. Kjempebra – og ein stor takk til alle som deltok!

G2000 på Bendit cup i Molde.

Fotballpresident Sondre Kåfjord deler ut premier

Gutter 2000, stod opp nesten før sola 24.10, og reiste til Molde med 2 lag på Bendit Cup i Akerhallen. Med motstand fra Åndalsnes, 3 lag fra Molde FK, Træff og Bud viste våre gutter nok en gang at vi ikke ligger noe tilbake når det gjelder innsats, teknikk og spilleforståelse. Ja enkelte av våre motstandere var rett og slett imponert når det gikk som best. Kjempeflott innsats av alle, som etter kampene fikk premier og diplom av fotballpresident Sondre Kåfjord. De fleste syntest de hadde sett han før, men lurte veldig på hvem det var. Med god treningsiver gjennom vinter og vår håper vi å kunne fortsette den gode trenden. Vi har trening mandag, torsdag og lørdag på banen utover høsten, og vist vi finner noen cuper/turneringer så se ikke bort ifra at denne ivrige gjengen reiser avgårde. Hørte jeg snakk om Kongsvinger……..

Lagsidene til G2000 er oppdatert med bildegalleri fra turneringen.

Gladmelding til alle Ravn-supportarar.

Oppmann Bjørn Kårvatn og trenar Erlend Fjørtoft

Erlend Fjørtoft har gjort ein flott jobb som trenar for alaget i år. Og no er det klart at han også blir trenar for alaget til IL Ravn i 2010. Dette er gode nyheiter for fotballen i IL Ravn.