Daglig arkiv: 20 oktober 2009

G14 vann mot Vigra.

20 oktober 2009

G14Etter tap i dobbelkampar mot Hessa i forrige uke, spelte G14 ein god kamp mot Vigra på heimebane søndag ettermiddag. Kampen enda 6-1 til Ravn, etter 2-0 til pause. Laget viste vinnarvilje og spelehumør og med det kom mange gode prestasjonar. Eirik Tomren var i skikkeleg godlune og scora heile 5 mål, nokre av den veldig vakre sorten. Det siste vart scora av Stian Stokke på frispark

Fleire av gutane spelte opp imot sitt beste og spesielt hyggeleg er det at fleire frå G13 har tatt steget opp til G14 (og dermed 11-fotball) på ein god måte

Rica Parkett Cup J13, Eidet Kulturhall 14.-15. november.

20 oktober 2009
Ravn sitt blide J13-lag

19 lag har meldt seg på ved påmeldingsfristens utløp. Det er eit veldig bra antall i ei klasse som det normalt sett ikkje har vore så stor deltaking i. Turneringa kjem til å halde eit høgt nivå, vi ser at det er gode lag som er påmeldt.

IL Ravn er i år arrangør av Rica Parkett Cup for jenter 13 år (innandørs KM). Arrangementet blir i Eidet Kulturhall helga 14.-15. november. Kampoppsett og anna informasjon blir lagt ut på sida vår når det er klart. Fylgjande 19 lag er påmeldt:

Aksla, Bergsøy 1, Bergsøy 2, Ellingsøy, Hareid 1, Hareid 2, Hessa, Ravn, Herd 1, Herd 2, Skodje, Spjelkavik, Stranda 1, Stranda 2, Sykkylven, Volda 1, Volda 2, VRF, Ørsta IL.