J14. Knepent tap mot Brattvåg.

29 september 2009
Skrevet av:

J14Ravn-Brattvåg (1-2) 1-2.

Det ble høstens første (og eneste) tap for J14 i går. Etter fem strake seiere i høst, tok Brattvåg med seg alle poengene fra Ravn stadion i går. Brattvåg tok ledelsen etter 20 min på sin første sjanse. Det tok nøyaktig 23 sekunder før Marianne Blindheim utlignet til 1-1. Brattvåg gikk nok en gang opp i ledelsen like før første omgang var slutt, og gikk til pause med 2-1 ledelse.

Flere mål ble det ikke selv om det var mange store målsjanser begge veier i 2. omgang. En meget god kamp av Ravn jentene hvor tilfeldighetene gjorde at Brattvåg vant til slutt. Følgende spilte: Martine Otterlei, Malene Noem, Marianne Blindheim, Stine Røv, Catarina Kofoed, Lisa Henjesand, Andrea Noem (J13), Pauline Nergård (J13) og Oda Sperre Tennfjord (J12).

Om Godøy og Brattvåg vinner sine gjenstående kamper ender denne gruppen med 3 lag på 15 poeng, hvor Brattvåg slo Ravn, Ravn vant mot Godøy og Godøy slo Brattvåg………..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender