G2000 på tur til den flotte hallen på Harøya.

24 september 2009
Skrevet av:

Glade Ravn gutter etter solid turnering paa Haroy

Gutter 2000 på tur til Harøy og IP-Huse hallen for turnering. Fint vær, flott hall og super innsats av flinke gutter. Nok en turnering med Ravn suksess, denne gang i en flott hall på Harøya. Dette var siste turnering for i år og guttene har virkelig hatt en flott sesong så langt. Sesongen er ikke helt over enda, vi ønsker noen treningskamper før vi avslutter med en tur til Bendit cup på Molde i slutten av oktober. Heeerlig innsats gutter.

Det er lagt ut fleire bilder fra turen (og andre turar) under Lagsider fotball/G2000/Bildegalleri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender