Daglig arkiv: 24 september 2009

Aafk’s forslag om samlinger for 10-12 åringane engasjerer.

24 september 2009

JPSom mange har fått med seg jobbar Aafk og Reidar Vågnes med eit opplegg for å samle dei beste spelarane i 10-12 årsalderen til treningssamlingar, for å gi dei eit tilbud i tillegg til det dei får i eigen klubb. Dette har ikkje vore vanleg i Norge tidlegare, og det skaper naturlegvis stort engasjement og debatt.

Sjå kva vår eigen trenerkoordinator Jan Petter meiner, i ein blogg som SFK har lagt ut på heimesida si: Sjå innlegget.

G2000 på tur til den flotte hallen på Harøya.

Glade Ravn gutter etter solid turnering paa Haroy

Gutter 2000 på tur til Harøy og IP-Huse hallen for turnering. Fint vær, flott hall og super innsats av flinke gutter. Nok en turnering med Ravn suksess, denne gang i en flott hall på Harøya. Dette var siste turnering for i år og guttene har virkelig hatt en flott sesong så langt. Sesongen er ikke helt over enda, vi ønsker noen treningskamper før vi avslutter med en tur til Bendit cup på Molde i slutten av oktober. Heeerlig innsats gutter.

Det er lagt ut fleire bilder fra turen (og andre turar) under Lagsider fotball/G2000/Bildegalleri.

Klart for påmelding til Rica Parkett Cup 2009.

24 september 2009

635_363_nidaros_uefafutsalcup_foto_john_borthunSesongen for innandørsfotball nærmar seg med stormskritt. Det er no opna for påmelding til Rica Parkett Cup 2009 (som kan betegnast som et KM i innandørsfotball). Det blir arrangert i klassane frå 13 år og til senior. IL Ravn har vore så heldig å bli valgt ut som arrangør i klassa for J13-lag, helga 13.-15.11 i Eidet Kulturhall. Sjå linken til fotballkretsen si side for meir informasjon: Rica Parkett Cup 2009