Trenerutvikling med Aafk og Sunnmøre Fotballkrets

12 august 2009

Trond_Fredriksen

Trenerutviklingsprosjektet til AaFK og SFK, som har blitt en kjempesuksess, fortsetter nå etter ferien med nye steder og datoer.

Den 15. september står IL Ravn for tur. Aafk’s trofaste midtbanesliter og ”Mr. Aafk himself”, Trond Fredriksen, blir den som skal lede økten ute på banen. Fra SFK kommer Svein Ove Haugen.

Den enkelte samling vil to-deles slik som tidligere, der en i første del er inne og jobber med et lite «trenerverksted» hvor en planlegger treningsøkten i fellesskap samt diskuterer/får innspill rundt valgte emne. Andre del blir da treningsøkten ute på feltet der 16-18 spillere i 11-års alderen trenes av en Aafk spiller i tillegg til at trenerne på samlingen jobber med utviklingsmoment rundt valgte tema.

Samlingen er selvfølgelig gratis, og våre trenere, lagledere og andre fotballinteresserte oppfordres til å få med seg denne samlingen (og naturligvis trenere/lagledere fra våre naboklubber). Oppmøte kl 17.50.