Status A-laget før haustsesongen

16 august 2009

Alag

Status for a-laget før haust sesongen.

Før alaget startar haustsesongen mot Harøy onsdag er det litt forandringer i stallen.

Positivt er at Øyvind Farstad (Tidl. Norborg og Brattvåg) er klar for Ravn.  Han  hadde ein meget god kamp som stopper mot Skodje på onsdag. Ellers ser det ut som dei lovande juniorane Ole Birger, Dag Ruben, Even og Holger har trent bra i sommer og vil vere med å kjempe om ein plass på laget.  Håper også at Bent Erik kjem snart tilbake etter eit langt skadeavbrekk.

Det som er synd er at Sverre, Magnus H, Harald og Stein Erik ikkje vert med vidare å grunn studier. Satsar på at dei saknar ho mor, slik at dei snart er tilbake i Ravndrakta. Dei har alle vore viktige bidragsytarar for alaget i vår. Tusen takk for innsatsen og lykke til med studiene!

Ravn skal forsatt bite godt frå seg i haustsesongen sjøl om vi mister ein del spelerar. Ut i frå den gode kampen mot Skodje så vil mange kjempe om ein plass på laget. Dette lover bra gutter. Stå på !