Montering av reklameskilt på stadion er i gang.

24 august 2009
Skrevet av:

2009august 060

Oppsetting av gjerde for reklameskilt og montering av skilta er no endeleg i gong i skråninga mot Ramnfloget på Ravn Stadion. På biletet kan du sjå reklameskilt fra Rolls-Royce, Krogsæter Byggelag og Aalesund Oljeklede. Oppslutninga frå lokale firma som vil gi si støtte til IL Ravn er god. Det vil no kome opp meir og meir reklameskilt utover hausten. Vi vil rette ein takk til alle våre sponsorar for støtta til vårt arbeid. Utan våre sponsorar hadde vi ikkje greidd å gi barn, unge og vaksne i bygdene våre det tilbodet til aktivitet som vi kan gi i dag. Takk til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Sponsor

Banekalender

banekalender

Litt om IL Ravn

På ditt klubbhus på nett kan du orientere deg i eit aktivt idrettslag. Stoff til sidene (referat, artikler, bilder etc) kan sendes på epost til:
admin@il-ravn.no

Kommentarer

Arkiv