Kjempesensasjon på Color Line Stadion.

26 august 2009
Skrevet av:

Ørskog stod for det som vi vil betegne som ei bombe av dimensjonar på Color Line Stadion i Herre7 serien i går. Serieleiar Aafk blei banka heile 9-2. Vi skjønar ikkje korleis det kan gå an, men vil iallefall gratulere Ørskog så mykje med dette resultatet (eit smått sensasjonelt comeback etter 17-2 tapet mot Ravn).

Ravn kan derfor i skrivande stund kalle seg serieleiar. Same poengsum som Aafk, men atskillig betre målforskjell. Like bak lurer Brattvåg, med 4 poeng mindre, og ein kamp mindre spelt. Brattvåg slo i går Norborg enkelt 7-0. Eit nokså redusert Norborglag pga a-lagstrening og komande viktig 3. divisjonskamp.

Kampen om seriemesterskapet er igjen open. Alle desse laga skal møte kvarandre utover hausten, og her kan tydelegvis alt skje. Kampen stend no mellom Aafk med breidde og rutine frå høgare divisjonar, Brattvåg med sine godt trente samspelte karar og klassekeeper, samt Ravn med sitt offansive skåringsmaskineri. Vi held fortsatt Aafk som knapp favoritt føre Brattvåg. Men festfotballen og angrepsfotballen, den er  det Ravn som må stå for!

Tags: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender