J14 vann igjen.

25 august 2009
Skrevet av:

Det ble seier for J14 borte mot HaNo mandag etter en særdeles spennende 2. omgang. Ravn ledet 4-1 til pause, men HaNo kom sterkt i begynnelsen av 2. omgang utlignet til 4-4 i løpet av det første kvarteret.

Men jentene kjempet seg inn i kampen igjen og sikret seieren 10 min før slutt etter mål av Catarina Kofoed. Målene ble besørget av Stine Røv (2), Catarina Kofoed (2) samt et selvmål.

Med J14 var også to spillere med fra J13 og to fra J12. Takk til de og spesielt Oda Tennfjord og Malin Røv fra J12 som stilte opp på meget kort varsel da det ble mange som måtte melde forfall pga sykdom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender