Daglig arkiv: 24 august 2009

Montering av reklameskilt på stadion er i gang.

2009august 060

Oppsetting av gjerde for reklameskilt og montering av skilta er no endeleg i gong i skråninga mot Ramnfloget på Ravn Stadion. På biletet kan du sjå reklameskilt fra Rolls-Royce, Krogsæter Byggelag og Aalesund Oljeklede. Oppslutninga frå lokale firma som vil gi si støtte til IL Ravn er god. Det vil no kome opp meir og meir reklameskilt utover hausten. Vi vil rette ein takk til alle våre sponsorar for støtta til vårt arbeid. Utan våre sponsorar hadde vi ikkje greidd å gi barn, unge og vaksne i bygdene våre det tilbodet til aktivitet som vi kan gi i dag. Takk til alle.

God start på haustsesongen også for G14.

24 august 2009

G14 vann ein fortent 3-2 seier mot Vigra i den første kampen etter sommerferien.

Brede Solheim avslutta eit fint Ravnangrep med å lage 1-0 på eit hardt skudd frå 16 meter. Vigra utlikna til 1-1 før pause. I andre omgang scora Eivind Hagen to mål, etter fine forarbeid av henholdvis Brede Solheim og Jørgen Hatlehol.

Vigra klarte å redusere ein gong, og sjølv om Ravnkeeper Amund Krogsæter måtte ta fram sitt beste ved nokre høve, vann Ravn ein fortent seier.

I neste kamp vann laget 5-0 borte mot Brattvaag. Her scora, Eirik Tomren 2, Eivind Hagen, Espen Arnes og Ole Mathias Heggem.

Ravn var det førande laget i heile kampen, men også Brattvåg hadde sine målsjanser. Ein god Amund Krogsæter tok imidlertid det som kom .

Harøy-Ravn 1-5. Her er endelig referatet.

0-1                 Trond Hamre(8min)

0-2                Magnus Sperre Tennfjord(38min)

1-2                 Morten Liabø(43min)

1-3                 Trond Hamre(55min)

1-4                Ole Birger Nergård(90min)

1-5                Ole Birger Nergård(92min)

Dommar: Bjarte Steinsbu( dømte ein prikkfri kamp)

Laget: Holger Tovås, Magnus Sperre Tennfjord, Øyvind Farstad, Knut Egil Lied, Stian Eik( Ole Magnus Klokset,60) – Evind Grøtt Ulla, Jørn Killingmo(Even Vatneødegård,85), Jørn Hegglund(Kim A Krogsæter,45)- Tomas Aarsath(Ole Birger Nergård,45), Trond Hamre, Tore Nedrevoll(Dag Ruben Midsund,65)

Ravn vann ein fullt fortjent siger over Harøy, på ein flott Harøy stadion. Heimelaget var faktisk effektive som scora eitt mål på 2 sjanser. Eit godt Ravn-forsvar, med stopparparet Knut Egil og Øyvind F i spissen, skal ha æra for at Harøy knapt skapte sjanser i det heile. Ravn burde ha leda meir enn 2-1 ved pause, noko som var eit feilt kampbilde, etter spel og sjansar. 1-0 målet kom etter fint raid frå Jørn H på venste side, han spelte fri Trond som scora åleine med Harøy keeperen, Arve Myklebust. Ravn var farleg frampå fleire gonger ved Tore og Trond, men mål vart det ikkje før Magnus vart med i angrep. Og for eit mål!  Magnus reida opp frå høgre back posisjon, dribla eit par mann, før han dunka ballen i krysset frå 25 meter. I det 43. min. var Harøy på ein sjeldan visitt i Ravnfeltet. Harøy fekk her ein corner som Morten Liabø fekk pirka inn i mål, etter nokre dårlege avklaringsforsøk av Ravn. Surt å sleppe inn eit dritmål like før pause, etter ein god 1.omgong, der Ravn hadde full kontroll og burde ha hatt eit par mål til.

2.omgong starter med Ravndominans, men dei heilt store sjansane kjem ikkje før Trond får ballen i feltet,  dribler to mann og sett ballen sikkert i mål. 3-1 til Ravn og nokre roligare nerver på Ravnbenken. Ravn forsetter å styre kampen og skape sjanser, men i mål ville ballen ikkje før i det 90. minutt. Ole Birger blir fint spelt i gjennom av Dag Ruben, Ole Birger runder keeper, kriger inn ballen i duell med ein Harøy speler og det står 4-1 til Ravn.  Men Ole Birger gir seg ikkje med dette, og 2 minutt på overtid får han ei ny gjennombruddspasning som han sett vakkert i mål.

Ein fullt fortjent 5-1 siger der forsvaret var solide bakover, midtbana kriga og vann dei fleste duellane, og spissane fekk vist kor farlege dei er framfor mål. Med litt meir presisjon på den siste pasninga, så kunne det fort ha blitt  fleire mål.

Ein herlig lagsiger av dei 17 som fekk spele, med eit ekstra pluss til stopparane  Knut og Øyvind F, og Eivind og Jørn K som styrte midtbana på rutinert vis.

Neste kamp vert mot Giske IL, onsdag 26. august kl. 18.30 på Ravn Stadion.  Kom og støtt gutane !