Daglig arkiv: 22 august 2009

TV Sunnmøre og Aafk kom òg på besøk.

2009august 063

Fredag hadde vi besøk av Sten Grytebust (keeperinstruktør), Øyvind Gram og Alexander Mathiesen frå Aafk. Laurdag kom TV Sunnmøres (og Ravns) Øystein Skarsbø (bildet) på besøk og filma og interjuva.

Fornøgde instruktørar.

2009august 074

Det er ikkje berre ungane som kosar seg på stadion. Instruktørane og har flotte dagar. Her representert ved to av dei, alagstrenar Erlend Fjørtoft (til høgre) og alagets siste nysignering, Øyvind Farstad (i den fine raude drakta).

Fotballfesten godt i gang.

2009august 069

177 unge fotballspelarar og 30 instruktørar har til no på fotballskulen vorte velsigna med strålande ver. Dette gjer at alle storkosar seg på Ravn Stadion i sola. Fredag og laurdag har det gått meget bra og søndagen blir nok sameleis. Legg søndagsturen innom stadion og få med den store idrettsgleda som føregjeng.