Alaget. Five-a-side og vårens treningsnarkoman.

07 juli 2009
Vårsesongens treningsnarkoman, Øyvind Koppen Krogsæter.

Øyvind Koppen Krogsæter er alagets treningsnarkoman etter at halve sesongen er over.

Han har vore på 56 av 58 treninger hittil i år og han har spela samtlege 15 kampar.

Glimrande jobba Øyvind!

Five-a-side vinnaren, Eivind Grøtt Ulla.

Alaget starta med ei intern five a side turnering i januar og den vart avslutta på onsdag.

Vi har hatt 18 turneringar. I kvar turnering har vi hatt forskjellege lag. Spelarane på det vinnande laget har fått 3 poeng, dei nest beste har fått 1 poeng.

Den suverene vinneren vart Eivind Grøtt Ulla.

Det vart og kåra eit årets Five a side lag, som bestod av dei 5 med høgaste poengsum. Det var i tur og orden: 1 Eivind Grøtt Ulla, 2 Holger Tovås, 3 Magnus Sperre Tennfjord, 4 Ingebrigt Bjørkevoll, 5 Øyvind Koppen Krogsæter.

Premiane vart sponsa av Comet Sport, Vic Thunem, Grytastranda Fiskeindustri, og bestod stort sett av t-skorter, truser og klippfisk. Tusen takk til dei.

Five-a-side laget.