H7 vann, knepent tap for damene.

22 juni 2009

Damelaget nærmar seg sin første siger. I går blei det eit knepent tap mot Lepsøy. Kampen gjekk ute på Lepsøya og det vart til slutt 3-2 til heimelaget. Ravn/Norborg sine mål vart skåra av Ingvill Lausund og Birgitte Ringstad. Det er no berre eit tidsspørsmål før damene er på vinnarsporet.

Herre 7. Norborg-Ravn 2-9. Herre 7 avslutta vårsesongen på fint vis og kunne til slutt gå av bana i Uggedalen med ein 9-2 siger. Det var imidlertid Norborg som åpna best og gjekk opp i ei 2-0 leiing. Det gjekk likevel ikkje så lang tid før Ravn begynte å sette sjansane sine og kunne gå til pause med ei 3-2 leiing. Norborg starta 2. omgang dårleg og etter kort tid stod det 6-2 til Ravn. Då var kampen avgjort. Ravn hadde eit visst spelemessig overtak gjennom heile omgangen og vann til slutt komfortabelt 9-2.

Den største forskjellen på laga var nok effektiviteten framføre mål. Begge lag hadde mykje sjansar, men Ravn var hakket betre (og roligare) når dei skulle omsettast i mål.

Den beste på Uggedal Stadion i går var nok Ravnkeeper Øyvind Rød. Pluss også til Kjartan Myklebust og dommar Helge Uggedal (som var stødig og god i går, men som burde ha slått ned litt hardare på Kenneth Vegsund sine hasardiøse Pondus-taklingar…).

Tabell Herre 7.