J10, rapport frå Volda-Cup.

08 juni 2009
Skrevet av:

j10-rema-1000-cup-volda-2009Som kjent gjorde J13 det veldig bra under årets Rema 1000-cup i Volda. J10 jentene deltok også og gjorde ein flott innsats. Det vart to sigrar (mot Volda 1 og Volda 2), og eitt tap (mot Hødd) etter mykje fint spel.

Kampen mot Hødd blei noko spesiell, med blant anna mange skadeskotne spelarar på begge lag! Hødd hadde ei jente som verkeleg hadde krutt i støvlane. Frå eigen banehalvdel banka ho fleire gonger ballen i mål utan at vår gode keeper hadde nubbesjans til å stoppe ballen. Aldri har vi sett slik skuddkraft i denne klassa. Når ho då traff våre spelarar måtte dei ved eit par tilfeller ned for telling.

Men, vi har og ei jente med krutt i støvlane (Fride), som traff Hødd-keeperen med eit skot som gjorde at ho måtte avbryte kampen. Ny keeper blir sett inn, men berre etter eit par minutt gjentek det samme seg. Fride skyt og keeper må ned for telling! Ikkje kjekt når so mange skadar seg, men det må vel lærast dette og. Vi taper kampen, men vinn 2. omgang etter å ha rista av oss det verste sjokket. Ros til Volda for ei fin gjennomført turnering og eit effektivt kampoppsett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender