J10 avslutta vårsesongen i fjøra.

27 juni 2009
Blide J10-jenter i fjøra.

Jente 10 la avslutninga av vårsesongen til fjørå på Tennfjordneset. Veret var strålande, og det vart ein kjempekjekk kveld for både trenarar og spelarar. Det vart bada, grilla, fiska småkrabbe og ete is.

Dette handlar om å skape eit godt miljø i laget, gjere det kjekkare å halde på med fotball og få spelarane til å trivast i lag. Da vil dei høgst sannsynleg halde på med fotball lengre også.

Om dette vil gjere oss til eit betre fotballag? Tja, det trur iallefall vi.

Vi løyvde nokre istid 3-isar. Dei måtte trenarane ta seg av…Mango saftis er godt nok det, men det er nok med ein.

På bilete nedanfor kan vi sjå Odd Kåre optimistisk igang med sin andre is. Det kan sjå ut som han nærmar seg metningspunktet.

Odd Kåre kosar seg i sola.