Ravn slo Giske 6-2.

06 mai 2009

Onsdag 6/5 dro A-laget til Giske for å kjempe om 3 nye poeng i serien.
Da dommeren blåste for avspark fikk vi virkelig kjenne at vi er litt bortskjemte pga. kunstgress. Giskebana er av naturgress, og den suger alle krefter ut av spillerne. Og ikke nok med det, banen er ved havet og vinden tar fra alle kanter, noe vi opplevde.

Vi åpnet friskt med medvind i første omgang. Tore Nedrevold slo 2 meget fine cornere rett i mål.
Vi så ganske tidlig at hvis vi skulle ha litt overtak før andre omgang, var ikke disse to målene nok. Så vi forsatte med samme styrke, Tore med nok en god corner, som Harald Relling Nilsen kranglet i mål.
Vi hadde også litt spill på banen, og etter et raid oppover høyresiden fikk Ingebrigt Bjørkevoll slått inn til Sverre Flem, som puttet ballen i mål.
Vi fortsetter med dødballer, neste mål kom igjen fra corner, denne gang slått av Tomas Aarseth og Eivind Grøtt Ulla fikk den i mål.
Vi ledet fortjent 5-0 ved pause, selv om det var noe rusk i spillet vårt.

Andre omgang ble åpnet med motvind, men våre karer kjempet med nebb og klør, men klarte ikke å holde nullen. Giske fikk 2 ganske kjappe mål, 1 fra frispark, og en ganske sur lobb over keeper.
Siste målet vår kommer egentlig rett fra læreboka om hvordan fotball skal spilles. Tomas Aarseth får ballen på egen bane, spiller vegg med et par mann, dribler 2 Giskespillere og fosser langs siden, får lagt inn til Sverre Flem, som enkelt setter ballen i mål.

Det bør trekkes frem 2 Ravninger fra denne kampen: Tore Nedrevold, med sin pasningssikre venstrefot og Øyvind Krogsæter som er en terrier bak i forsvaret.

Måla vart sett inn av: Tore Nedrevold (2), Sverre Flem (2), Harald Relling Nilsen (1) og Eivind Ulla (1).