3 Ravnkamper mandag 04.05.

04 mai 2009

3 lag var i aksjon i går med blandet resultat. Juniorlaget gikk på en stjernesmell og tapte hele 9-0 mot Skodje/Ørskog på KGB. Bedre gikk det for våre lag som var ute på tur. G13 vann 4-3 mot VRF, mens J14 var i Norddalen og vann hele 10-3 mot NEG (Norddal/Eidsdal/Geiranger). Her er et lite referat fra J14-kampen:

Jentene åpnet i et forrykende tempo på Norddal gressbane og etter 10 min hadde de skapt ti målsjanser og scoret 2 mål. Det jevnet seg ut utover i omgangen, men det stod 2-0 til Ravn etter 1. omgang.

NEG reduserte til 1-2 i begynnelsen av 2.omgang, men derfra og ut kampen våknet Ravn jentene til liv igjen og ga seg ikke før det stod 10-3 til Ravn etter endt spilletid.

Mye stor fotballglede å se i går. Flott gjeng. Vi hadde med to spillere fra J13 som begge fikk nettkjenning. Marianne Blindheim ble toppskorer med 5 mål.