5. div. Alaget tapte mot Ellingsøy.

27 mai 2009

kampmotellings1Alaget måtte bite i kunstgraset i møtet med Ellingsøy i kveld. Ellingsøy leda 2-1 til pause. I 2. omgang auka dei leiinga jamnt og trutt til det stod 4-1. Så fekk Ravn redusere til 4-2, før Ellingsøy satte spikeren i kista med 5-2 etter ei frisparkkanon. Ravn hang godt med og pressa i perioder, men slepp Ellingsøy altfor lett til, litt for ofte. Ellingsøy vart vel og snytt for eit par straffespark etter rufsete opptreden i Ravn-forsvaret, så ikkje noko å seie på at resultatet vart som det vart. Ellingsøy ligg dermed 2 poeng bak tetlaga HaNo og Brattvåg 2 med ein kamp mindre spelt. Ravn ligg 3 poeng bak med likt antall kamper, så der er fortsatt sjanser til å vere med i toppen.