3. strake for Herre7.

13 mai 2009
Skrevet av:

Herre 7 tok sin 3. seier av 3 mulige da Langevåg OB ble beseira heile 18-5 på Ravn Stadion. Etter ein relativt jamn 1. omgang stod det 5-4. Utover i 2. omgang fekk Langevåg meir og meir problem med tempoet og Ravn fekk gjere som dei ville. Men ingen grunn til å ta av. Herre 7 har no møtt dei 3 laga som ligg nederst på tabellen. Det blir garantert tøffere motstand når karane i tur og orden skal møte Aksla, Brattvåg, Aafk og Norborg. Andre kampar som har vore spela i det siste i samme avdeling er:

  • Norborg-Ørskog 9-3
  • Brattvåg-Aksla 5-3
  • Aafk-Fjørtoft 12-4
  • Langevåg-Aksla 4-6

Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender