Daglig arkiv: 27 mai 2009

5. div. Alaget tapte mot Ellingsøy.

27 mai 2009

kampmotellings1Alaget måtte bite i kunstgraset i møtet med Ellingsøy i kveld. Ellingsøy leda 2-1 til pause. I 2. omgang auka dei leiinga jamnt og trutt til det stod 4-1. Så fekk Ravn redusere til 4-2, før Ellingsøy satte spikeren i kista med 5-2 etter ei frisparkkanon. Ravn hang godt med og pressa i perioder, men slepp Ellingsøy altfor lett til, litt for ofte. Ellingsøy vart vel og snytt for eit par straffespark etter rufsete opptreden i Ravn-forsvaret, så ikkje noko å seie på at resultatet vart som det vart. Ellingsøy ligg dermed 2 poeng bak tetlaga HaNo og Brattvåg 2 med ein kamp mindre spelt. Ravn ligg 3 poeng bak med likt antall kamper, så der er fortsatt sjanser til å vere med i toppen.

Flott prestasjon av J13 i Volda.

j13

JUBLANDE J13-JENTER ETTER BRONSE I VOLDA CUP.

Flott bronsepokal til J13 etter god innsats i Volda Cup. Tapte mot vinnarlaget Volda i semifinalen (på corner). Kom sterkt attende og vann bronsefinalen 1-0 mot Ørsta. Jentene på biletet er : Andrea Indstø, Maria Hatlehol, Therese Norum, Andrea Noem, Amanda Tenfjord, Johanna Solvang, Oda N. Christensen og Ingrid Åsemyr.

Kjempegodt jobba jenter! Ravn er stolte av dere.

Ravn slo Aafk på Color Line Stadion!

G12

Ravn sitt G12 lag spilte Fair Play Cup på Color Line Stadion Kristi Himmelfartsdag. Etter å ha vunnet første kamp mot MSIL ventet Aafk i neste kamp. Og her viste våre gutter angrepsfotball av klasse, og vant en komfortabel seier. Siste kamp mot Herd Lerstad endte med et knepent ettmålstap. Men allerede søndag 24.mai var det ny seriekamp mot Harøy på bortebane. Og her ble det storseier og til tider sambafotball. Et minus rettes til Fjord1, da godteriautomaten på ferja var i ustand.

Juniorane vann 5-0 over Emblem.

27 mai 2009

Fire mål av Ole Birger Neergård, eitt av Even Vatneødegård og flott laginnsats gav årets første seier for Ravnjuniorane tirsdag.

Ravn – Emblem 5-0 (2-0)

Dommar: Bjarte Steinsbu, Brattvåg. Ingen kort.

Endeleg klaffa det for juniorlaget, som har slite tungt i år. Men tirsdag gnistra det av gutane, som spelte betre og betre utover i kampen. Og i denne kampen klaffa det også framfor mål. Ole Birger Neergård gjorde måla i 1.omgang, begge på glimrande soloprestasjoner der han han parkerte gjesteforsvaret og avslutta først med ein elegant kipp frå spiss vinkel, og 2-0 mellom føtene på keeper.

Knapt minuttet var gått av 2.omgang før han fullførte hattricket. Etter ein perfekt stikker fra Eirik Tomren kom han åleine,  runda keeper og 3-0. Og 4-0 var omtrent reprise; ny flott pasning frå Eirik, og denne gongen lobba Ole B. elegant inn 4-0. Ein som vanleg hardtkjempande Even vise at også han kan lobbe, og det gjorde han perfekt frå 20 meter til 5-0. I sluttminutta var vi nære fleire scoringar, då kom både midtbanespelarar og stopparane opp og ville ha mål.

Laginnsatsen var framtredande, men nemnast må likevel Kim Krogsæter, som med sitt enorme hovudspel og rutine skapte tryggheit i forsvaret. Kjempekamp også av stopparkollega Erik. V. Stokke. Bortsett fra (litt for) mange cornerer, spelte ikkje Emblem seg til klare målsjanser, sjøl om dei var godt med i banespelet før dei gav opp mot slutten. Heile midtbanen jobba godt og var konstruktive, og på topp var Ole B ein trussel kampen gjennom.